M. Vos Boomkwekerij teelt verschillende soorten sierheesters en haagplanten. Wij, Michiel en Cynthia Vos, hebben een ruim assortiment, dat bestaat uit onder andere prunus, thuja, taxus, buxus, ilex, magnolia, eleagnus, fagus en photinia. Deze planten zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Onze maatvoering begint van 60/80 cm en onze planten worden 180 cm.

Wij kweken onze planten op een specifieke manier. Zo is er een ruime afstand tussen de planten, doordat wij werken met twee rijen planten op één bed. Hierdoor zijn de planten geschikt voor doorteelt in de pot. Wij maken veel gebruik van mechanische onkruidbestrijding, waardoor er nauwelijks chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt worden. Dit zorgt voor een zeer vitale plant. Onze planten worden jaarlijks diverse keren gesnoeid, zowel mechanisch als manueel, en ondersneden. Wij zorgen voor teeltafwisseling en zaaien regelmatig een groenbemester, zoals gras, Japanse haver en tagethus.

Wij leveren onze planten aan oppotbedrijven, hoveniers en tuincentra in verschillende landen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van grote aantallen van goede kwaliteit. Levering is mogelijk in pot of met kluit. Wilt u graag meer weten over ons assortiment of onze teeltwijze? Neem dan contact met ons op.